Home
Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Οικονομίας Κυριακή 13 Μαίου στο Λασίθι. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 21:27

Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Οικονομίας Κυριακή 13 Μαίου στο Λασίθι.

 


 

1. Το Δίκτυο Εναλλακτικής Οικονομίας Αγίου Νικολάου διοργανώνει το 1ο Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι, την Κυριακή 13 Μαΐου στο θεατράκι της Λίμνης Αγ. Νικολάου και ώρα 11:00 το πρωί.

 

Το Καερέτι Λασιθίου, είναι το κοινό -συμβολικό- νόμισμα με το οποίο και οι τρεις πόλεις του νομού μας ανταλλάσσουν υπηρεσίες και προϊόντα και θα τα εκθέσουν μαζί. Κάποτε οι άνθρωποι κάλυπταν τις ανάγκες τους με καερέτι… Άλλωστε, πάντα υπάρχει κάτι που μπορούμε να προσφέρουμε και κάτι να επιθυμούμε.

Χωρίς χρήματα, πάρε ό,τι χρειάζεσαι και δώσε ό,τι σου περισσεύει! Έλα να ενημερωθείς, να γίνεις μέλος, να κάνεις τις αγορές σου…

Μάθε, δράσε, δημιούργησε… www.kaereti.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972103560 - 6992332091

 



2. Η Εναλλακτική Οικονομία Ιεράπετρας πραγματοποιεί ομιλία – παρουσίαση στις 7μμ στην Αίθουσα Μαρίας Λιουδάκη με θέμα: Κώδικας Αλιμεντάριους και παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων.

Τι είναι αυτός ο διατροφικός κώδικας ; Από πού ξεκίνησε ; Ποιος ήταν αυτός που είπε ότι θα ελέγξει τους πληθυσμούς μέσα από από αυτόν τον κώδικα και πολλά άλλα ερωτήματα καθώς θα γίνει και ομιλία για την καλλιέργεια και φύλαξη παραδοσιακών ποικιλιών φυτών και σπόρων. Επίσης θα χαριστούν 400 φυτά από 20 είδη παραδοσιακών ποικιλιών.

Ομιλητές: Καλή Χριστοδουλοπούλου και Φρίξος Χατζηνικολάου.

 


 

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 Μάιος 2012 20:25
 
Copyright © 2016 Καερέτι Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών Λασιθίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..
 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 75279

Κοινωνική Δικτύωση

Facebook

iGuRu Web Services